Επιστολή κου Πανάγου Δ. εξ’αιτίας του δημοσιεύματος της 13/3/2012 του ΄΄Τώρα ή Ποτέ΄΄

Σας δημοσιεύουμε την επιστολή του κου Πανάγου η οποία εστάλη και σε εμάς όπως έχει και αφορά το δημοσίευμα του ΄΄Τώρα ή Ποτέ΄΄ της 13ης Μαρτίου 2012 χωρίς σχόλια .

Με έκπληξη διαβάζω το τι γράφεται στο ίντερνετ στην ιστοσελίδα του “τώρα ή ποτέ” σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή μου σε επεισόδιο που έγινε με αφορμή την ποιότητα του νερού. Και αυτό γιατί είμαι ο μοναδικός Σπετσιώτης που μεταφέρει νερό σε διάφορα σημεία του νησιού τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στο δίκτυο της ύδρευσης. Συμπεραίνω λοιπόν ότι αναφέρεστε (αν και δεν γράφετε ονόματα) αποκλειστικά στο άτομό μου και θα ήθελα από την μεριά μου να αποκαταστήσω την αλήθεια. Όπως όλοι ξέρουμε το βυτίο μου είναι ανοξείδωτο και δεν αλλοιώνει την ποιότητα του νερού που μεταφέρω από το δίκτυο προς τους καταναλωτές. Επί πλέον επειδή έχω άμεση οπτική επαφή με το νερό το οποίο φορτώνω, δεν έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία κάποια αλλοίωση της ποιότητας του ή ότι είναι θολό ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης εγώ ποτέ δεν πήγα στον Δήμο φωνάζοντας και κάνοντας φασαρία όπως αναφέρετε μέσα στο κείμενό σας και ούτε είναι αλήθεια ότι ακολουθεί στην αναφορά σας για το επεισόδιο.

Μήπως δεν φωτογραφίζετε εμένα αλλά κάποιον άλλον;

Μήπως πρέπει όταν κάνετε αναφορά σε γεγονότα να τα διασταυρώνετε και να τα επαληθεύετε έτσι ώστε να γράφονται τα πραγματικά περιστατικά και όχι να γίνεται η μαρίδα, φάλαινα;

 

Δημήτρης Πανάγος

Advertisements
This entry was posted in Φιλοξενούμενα κείμενα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s