Παροχή υποτροφιών στους Δήμους από το Mediterranean College

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Mediterranean College, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, προσφέρει μια σειρά υποτροφιών με κοινωνικά κριτήρια.

Στόχος του είναι να στηρίξει την κοινωνική προσφορά τους προς τους ασθενέστερους οικονομικά δημότες τους.

Συγκεκριμένα, στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, το Mediterranean College απαντάει με την παροχή 50 συνολικά υποτροφιών στους Δήμους της χώρας για τους Δημότες τους.

Οι υποτροφίες αφορούν σε μερική επιδότηση των διδάκτρων για το 1ο έτος σπουδών σε όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, που προσφέρει το Κολέγιο σε συνεργασία με το Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby (Bachelor & Master Degrees) και τον Βρετανικό Εκπαιδευτικό Φορέα Edexcel International (Higher National Diplomas).

Η επιδότηση για τα προπτυχιακά προγράμματα (Bachelor)  καθώς και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα , ανέρχεται στο ποσό των € 1.000 .

Τα Προπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Mediterranean College, από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι Υπότροφοι, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σημαντικών τομέων όπως Εφαρμοσμένη Ψυχολογία, Προσχολική Αγωγή, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Χρηματοοικονομικά, Πληροφορική, Δίκτυα Πληροφορικής, Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Αντίστοιχα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Mediterranean College, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με το Derby University, UK  από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι Υπότροφοι είναι: MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy, MSc Integrative Counseling & Psychotherapy, MBA (Master of Business Administration), MSc Management, MSc Marketing, MSc Marketing & Advertising, MSc Computer Networks.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Κολεγίου www.medocollege.edu.gr .

Οι 50 αυτές θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας υποβολής των σχετικών αιτήσεων από τους Δήμους και με ανώτατο όριο ανά Δήμο τις πέντε (5) υποτροφίες.

Τα κοινωνικά κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων θέτονται από τους Δήμους, ενώ τα κριτήρια εισαγωγής στα προγράμματα (ακαδημαϊκά και άλλα) θέτονται από το συνεργαζόμενο Βρετανικό πανεπιστήμιο ή εκπαιδευτικό φορέα και το Mediterranean College.

Η διαδικασία του προγράμματος είναι η εξής:

1.       Ο Δήμος που επιλέγει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, ανακοινώνει στους δημότες του την προσφορά των συγκεκριμένων υποτροφιών σε συνεργασία με το Mediterranean College, δίνοντας μια προθεσμία μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η ανακοίνωση των υποτροφιών γίνεται με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου, με ανάρτηση ανακοινώσεων σε όλες τις υπηρεσίες και ΚΕΠ του Δήμου και ανακοίνωση στο ραδιοφωνικό Σταθμό (όπου υπάρχει).

2.       Ο Δήμος συλλέγει και αξιολογεί τις αιτήσεις των δημοτών και υποβάλει με email στο vgalanis@medcollege.edu.gr   την τελική λίστα με τους προτεινόμενους υποτρόφους στο Mediterranean College έως τις 25 Απριλίου 2012 .

3.       Οι δημότες που θα προταθούν θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους, με πλήρη δικαιολογητικά, και την κάλυψη του ποσού των €700 (τέλος αίτησης και προκαταβολή)  έως τις 30 Απριλίου 2012.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Β. Γαλάνη (210-88 99 603), καθημερινά 11:00 – 20:00.

 

 

Advertisements
This entry was posted in Φιλοξενούμενα κείμενα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s