ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα μετά και από τις επίμονες προσπάθειες της υποψηφίας πλέον Δημάρχου κας Καλομοίρας – Αργυρίου Κουμπή να σκανδαλολογεί εναντίον του Δημάρχου Σπετσών κου Παναγιώτη Λυράκη και της παράταξής του . Και τι δεν έχουμε διαβάσει . Παράνομες εκταμιεύσεις ,έλλειμμα του Δήμου, εικονικές πληρωμές , εξαπάτηση της οικονομικής επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου , της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και της Επιτρόπου ,καθώς και παράνομο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών . Μνημονεύει δε ότι δεν έχει γίνει ισολογισμός του 2011 και 2012 . Εσκεμμένα δε , δεν ενημερώνει όπως το κάνει πάντα ότι την ίδια μέρα του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα στις 12.00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή για να εγκρίνει τους ισολογισμούς τους οποίους επικαλείται . Γνωρίζει δε πολύ καλά γιατί καθυστέρησε η διαδικασία της σύνταξης των ισολογισμών και όμως τον αποκρύπτει . Θα αρκεστούμε σε αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε .

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα ακόλουθα :

1. Περί αποφάσεως επί των αιτημάτων της «ΕΡΓΑΣΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Ε.», αναδόχου εταιρείας του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Σπετσών», για ειδική άδεια είσοδου και διέλευσης βαρέων οχημάτων άνω των 2 αξόνων.
2. Περί του υπ’ αρ. 79/05-03-2014 αιτήματος του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών για παραχώρηση χώρου στην Πλατεία Ποσειδωνίου για την διοργάνωση Έκθεσης Βιβλίου τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και την ηλεκτροδότησή της.
3. Ανανέωση ή μη της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και χορήγηση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στην «Επιχείρηση αναψυχής προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών και επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος» της «TOLL CAFÉ – Ι. ΜΩΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», στην περιοχή Π. Λιμάνι Σπετσών.
4. Χορήγηση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Καφετέρια – Μπαρ» της «ΓΑΒ. ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» στο Π. Λιμάνι Σπετσών.
5. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος «Περιποίησης χεριών – ποδιών» στην κα Γαλανομάτη Βαρβάρα του Γεωργίου, στην περιοχή Αγ. Σπυρίδωνας Σπετσών, ΟΤ 215.
6. Ανανέωση ή της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και χορήγηση ή μη της άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Σνακ Μπαρ» του κ. Γκότση Νεκτάριου, στην περιοχή Π. Λιμάνι Σπετσών.
7. Έγκριση του πρωτοκόλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες Δήμου Σπετσών».
8. Παράταση προθεσμίας αποπεράτωσης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην περιοχή Αγριόπετρες Δ. Σπετσών».
9. Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στην περιοχή Ανάληψη Ο.Τ. 402, κατόπιν αιτήσεως του κ. Σωτηρακόπουλου Ανδρέα, με ιδίες δαπάνες.
10. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προυπολογισμού με εισαγωγή νέου έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση καθίζησης εδάφους στην περιοχή Ντάπιας έμπροσθεν Ο.Τ. 197.
11. Διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου στον περιβάλλοντα χώρο μεταξύ Α/Τ Σπετσών, περιπτέρου και ξενοδοχείου Ποσειδώνιον, κατόπιν αιτήσεως της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΠΕΤΣΩΝ Α.Ε.» με ιδίες δαπάνες.
12. Περί του υπ’ αρ. 405/06-02-2014 αιτήματος της «Dynamic Discovery S.A.», για έκπτωση στους λογαριασμούς ύδρευσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Νησιά» Ιουλίου – Αυγούστου και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2013.
13. Περί αιτήσεως Μuho Anesta για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν.
14. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμηθειών Δήμου Σπετσών έτους 2014.
15. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμηθειών Δήμου Σπετσών έτους 2014.
16. Περί αποφάσεως για τον καθορισμό ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας ανά μήνα, για τους δικαιούχους του Δήμου Σπετσών, για το έτος 2014.
17. Διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών για εορτασμό 25ης Μαρτίου 2014.
18. Παραγραφή – Διαγραφή απαιτήσεων κατά του Δήμου Σπετσών.
19. Εξαίρεση των υποχρεώσεων της Δ.ΕΠ.Α.Σ από την επιχορήγηση.
20. Ένταξη της δαπάνης που προέκυψε από τον εξωδικαστικό Συμβιβασμό του «Στέφανου Μπονάτου » με την υπ’ αριθμό 214/2013 απόφαση Δ.Σ και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο, στις οφειλές που θα αποπληρωθούν από την επιχορήγηση.
21. Αναμόρφωση προυπολογισμού Δήμου Σπετσών έτους 2014.

Advertisements
This entry was posted in Φιλοξενούμενα κείμενα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s